Om Tabjuice.com

Jeg er Bachelor i økonomi, etter studier på det som i dag heter OsloMet, tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus. Opprinnelig begynte jeg å studere for å bli ingeniør, og tok forkurset til ingeniørutdanningen (også dette i Oslo). Mens jeg tok forkurset, jobbet jeg i skranken på en av DNBs filialer noen ganger i uka, for å spe på inntektene. Studielånet strakk rett og slett ikke til.

Etter at jeg var ferdig med bachelorgraden, fikk jeg fast jobb i Gjensidige Bank. Der var jeg i nesten tre år, før ferden gikk videre tilbake til skolebenken. I dag holder jeg på med første semester på masterstudiet i økonomi og ledelse på BI i Oslo.

Bloggen min er relativt ny, og vil dreie seg om økonomi først og fremst. Jeg er naturligvis interessert i faget, både yrkes- og utdanningsmessig, men også i det private. For meg er det et mål å ha god økonomi hele livet ut.

Dette vil gjenspeiles i artiklene jeg skriver. Her skal det dreie seg om hvilke grep du kan ta for å både spare og tjene penger. Det blir garantert en god del om opptak av lån, herunder krav for å få låne, betingelser på forskjellige lånetyper, og hvordan du reduserer lånekostnadene. Jeg vil også bruke en del spalteplass på fornuftige investeringer for privatpersoner, og sparing til pensjon.

Jeg håper de som leser artiklene mine finner nytte i dem!